A KFSZ MEGALKOTÁSÁNAK TÖRTÉNETE

A Kolcov féle KFSZ - minden biológiai élőlény (ember, állat, növény) funkcionális állapotának korrektora (kiegyenlítője).

A KFSZ megalkotásának története

Kolcov Szergej Valentinovics

A KFSZ megalkotója - Kolcov Szergej Valentinovics - fizikus. Közreműködött a Zenit rakéta és a Burán űrsikló fedélzeti műszereinek megalkotásában. Elmondása szerint, amikor a Burán visszatért a Földre, megértette, hogy az emberiség számára semmi sem lehetetlen. Éveken keresztül erőn felül dolgoztak a fedélzeti műszerek megalkotásában. Igazából semmire sem volt idejük. A sok álmatlan éjszaka meghozta gyümölcsét: gyakorlatilag belerokkant. Rossz közérzet, vérnyomás, az agy érrendszerének problémája vezetett odáig, hogy keresni kezdte a kiutat. Jelenleg, hála a KFSZ-nek, Kolcov nemcsak meggyógyult, de gyógyulást hozott sokak számára. Már 1990-ben kutatásokat végzett az energiainformáció területén. Olyan műszereket próbáltak kikísérletezni, amelyek regenerálják a szerveket sejtszinten, kikerülve a ma használatos tradicionális orvoslás vívmányait (ezek ma teljes útvesztőbe vezették az orvostudományt). Nem titok, hogy az emberek rengeteget költenek különféle vizsgálatokra, gyógyszerekre, kórházi ápolásokra - de a végeredmény szempontjából "minden marad a régiben, csak egy marék gyógyszerrel lettünk gazdagabbak.

Valószínűleg Önök is észrevették, hogy csak a betegség tüneteit kezelik, a jéghegy csúcsát, ami kiemelkedik a vízből, pedig kilenctized része rejtve marad a felszín alatt. A krónikus betegek a tüneti kezelés jóvoltából nem lesznek egészségesebbek- hanem inkább betegebbek. Az energetikai orvoslás segítségével, auragyógyítással, népi gyógyászattal, homeopátiás gyógyszerek használatával még akkor is meggyógyulhatunk, ha a hagyományos blokkoló orvoslás már régen csődöt mondott.

Számítógép segítségével megmérhető az aura, a csakrák töltöttsége. Az ADAPTOMETRIA segít feltérképezni a betegségeket még a fizikai állapotban bekövetkező változások előtt.

Kolcov álma egy olyan információ hordozó volt, amely energetikai szinten előzi meg a betegségek kialakulását. Erre a célra felhasználnak minden információt a természetgyógyászatból, a gyógyfüvek gyógyító erejét, a forrásvíz (az etalon) legjobb és leghatékonyabb tulajdonságait, az ásványok és kövek információit polarizálták.

Kolcovnak sikerült egy időben összesűríteni egyetlen információhordozóra ezt a rengeteg adathalmazt úgy, hogy azok egymás hatását erősítik és nem semlegesítik . Felhasználta mindazt, amit a természet nyújt számunkra. Teljes egészében azt az elvet realizálta: nem ártani!

Több mint tíz éven keresztül folytak a kísérletek Oroszország vezető tudósaival, élükön Kolcovval, aminek eredményeként megszületett a KFSZ, amelynek a világon nincs analógja.

Ezt az egyedülálló felfedezést a legújabb innovatív technológia használatával érték el. Ez az eszköz a mágneses tér és az elektromágneses hullámok alkalmazásával előidézik a fehérjékben a változást.

A KFSZ teljes egészében normalizálja (kiegyenlíti) az ember élettani bioritmusát, beállítja és regenerálja a szív, ér-, idegrendszer, endokrin, immunrendszer és a gyomor állapotát.

A KFSZ legfőbb érdeme hogy az ember bioritmusát összehangolja a Föld mágneses és kozmikus kisugárzásával.

A KFSZ segítségével minőségi strukturált vizet kapunk, ami már önmagában is beindítja a gyógyító, regeneráló folyamatokat.

A KFSZ használata megszünteti a környezet negatív hatásait (elektroszmog stb).

A kutatóintézetekben ( parazitológiai-, Összövetségi onkológiai-, Narkológiai és Egészségügyi Intézet) végzett több ezer vizsgálat bizonyítja hatékonyságát, amelyet a Nemzetközi Energia-informatikai Akadémia is elismert.

A Kolcov -féle lapocskák a következő minőségi bizonyítványokkal rendelkeznek:

  • a Nemzetközi Energia-informatikai Akadémia bizonyítványa arról, hogy a KFSZ hatásosan normalizálja minden élőlény biológiai aktivitását és úgy lett bejegyezve mint az 1.számú gyógyaszati eszköz, amellyel egyetlen eszköz sem rendelkezik a világpiacon
  • az Orosz Föderáció KÖJÁL tanúsítványa (garantálja a biztonságos használatát)
  • megfelelőségi tanúsítványok
  • az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériumának a tanúsítványa, amely szerint a KFSZ gyógyászati eszköznek minősül és valójában korrigálja a szervezetek funkcionális állapotát

A KFSZ-ben három úgynevezett KNOW-How (világszabadalom) van, amelyek szabadalmaztatva vannak. Mondhatjuk úgy is, hogy három eszköz van egyben összehangolva.

A KFSZ fő irányvonalai

  • A funkcionális állapot korrekciója- azaz a szervek (szív, máj, tüdő, vese, agy, gyomor, bél) diszfunkciójának felismerése és kiküszöbölése. A KFSZ-nek ez a tulajdonsága automatikusan lép életbe a tulajdonos (felhasználó) tudta nélkül. Az eszköz maga diagnosztizálja azt a gyógynövények, természetgyógyászat és homeopátia által kapott és felhasznált információk által, amelyek rögzítve vannak a lapocskán.
  • A víz strukturálása, azaz olyan univerzális folyadék létrehozása (biológiailag aktív), amely hatással van minden biológiai egyedre (ember, állat, növény). Az ilyen víz fogyasztásakor megnő az ember összes képessége.
  • A szervezet védelme az elektromágneses sugárzástól, ami jelenleg az egyik legerősebb negatívan ható tényező az emberi szervezetre. Ez nem csak a megelőzés szempontjából fontos, hanem sokszor a legjobb megoldás a "nem gyógyítható" betegségek esetében. A KFSZ eme tulajdonsága szintén automatikusan hat a tulajdonos(használó) tudta nélkül.

A Kolcov -féle KFSZ jelenleg a világon egyedülálló a többfunkciós hatékonyság szempontjából. Eredményei arra késztetik az embert, hogy azt higgye, valamilyen Csodáról van szó. - mondta az eszközről Sztaniszláv Valentinovics Zenin, aki a kémiai-, filozófiai-. biológiai tudományok doktora, professzor, a Szövetségi Tudományos Kísérletekkel foglalkozó Intézet központjának vezetője, a Nemzetközi Energo-informatikai Akadémia elnöke, az Orosz Akadémia Természettudományi Intézetének tagja.

A KFSZ-t széleskörűen használják : gyógyászatban , járó betegeknél, kórházakban, klinikákon, onkológián. Otthon is használhatjuk betegségek megelőzésére (prevenció), de gyógyításra is. Előszeretettel használják a természetgyógyászok, masszőrök, sportolók. felsorolni lehetetlen a felhasználók teljes körét.

Minden KFSZ el van látva pszihoenergetikai (hipnózis, szemmelverés, energetikai vámpirízmus) hatásokkal szembeni semlegesítő, illetve hatásgátló programozott információval.

A KFSZ használatakor automatikusan megy végbe az aura korrekciója.

Minden KFSZ el van látva a geopatogén zónák semlegesítésének információjával (2,5 km-es körzetben)

A KFSZ használatakor visszaáll a szervezet a normális működésébe, hatására az élettani funkciók és a laboreredmények javulnak (pl. vérnyomás, cukorszínt, súly, a vér PH értéke, az agy bioritmusa)

A KFSZ kiváltja néhány nagyon drága eszköz, készülék használatát.

Minden KFSZ-re polarizálva van 29 próbája a szentelt víznek, több szent helynek (később felsoroljuk) és több erősen ható ikonnak a rezgésszintje.

Jelenleg 30-féle KFSZ van forgalomban (használatban). Habár különböznek egymástól, vannak olyan információk, amelyek mindegyiken megtalálhatóak.