Exkluzív lapok

Keresztviz-és antibiotikum

Keresztvíz Antibiotikum

A fenti lapokat a többi lapokkal együtt kiegészítve kell használni súlyos betegségeknél. A lapokat ugyanúgy kell használni mint a többi kék lapokat.. a lapok nagyon erősek így használatukkal vigyázni kell.

  • Keresztvizből 0.5 dl többet nem szabad inni
  • Antibiotikum 2 óránként 1dl víz
  • a lapokkal 5 percnél többet nem szabad zuhanyozni

Szépség-lap

Szépség-lap

A hölgyek kedvenc lapja, megszépíti és megfiatalítja az ember bőrét.

Felgyorsítja a sejtek anyagcsere működését,hámsejtek növekedést. Rugalmassá, selymessé teszi a bőrt. Növeli a szervezet őssejt növekedését. 15-30 nap alatt lehet látni mindenki számára a bőrén a változást.

Használata: bármilyen olcsó, egyszerű krémet kell vele készíteni. Ezt a krémet kell a bőrre kenni naponta 3 alkalommal.

A lapot használva kell zuhanyoznunk 10 percet naponta A lap által strukturált vizet igyon naponta 1.5-2 liter

Gyógyító helyek-1

Gyógyító helyek 1

Szamara régióban létezik egy szent tó ahol 1878 években jegyezték fel a tóban fürdés után a súlyos beteg emberek meggyógyultak. A tó mély és ennek ellenére meleg vizű. A tóban az izületi és gerinc fájdalmakat gyógyítják.

A lap a fenti tónak az információit tartalmazza és a fent felsorolt fájdalmakat jól lehet kezelni.

Gyógyító helyek-2

Gyógyító helyek 2

MEKKÁBA A MECSETNÉL van egy van egy forrás "zam-zam. 18 méter mély a forrásból 12-19 liter áramlik percenként. Ebben a ízben fürdött Mohamed proféta is, a zarándokok is frissülésre ebből a vízből isznak.

Nagyon sok calciumot magnéziumot tartalmaz, fluorid tartalma is nagyon magas. A víz hatékony antibakteáris tulajdonsággal rendelkezik .Mérsékelten lugos hatása van.

Növények és környezete lap

Növények és környezete lap

Ezt a lapot a mezőgazdasággal foglakozó termelőknek. kertészeknek .üvegházi termelést folytatóknak .találták ki.

A lap használatával csökkenek a termelési költségek,és növekszik a termés mennyisége Növekszik a gazda nyeresége.

A lap használatával kevesebb műtrágyát kell felhasználni a termelésnél. A növényeknél jelentkező kártervők megjelenését nagyban csökkenti igy kevesebb növényvédő szert kell alkalmazni a termelés során.

A lap használatával nő a termelésed. Csökken a költséged nagyobb lesz a hasznod.

A mobiltelefon káros elektromágneses sugárzásának a kivédése.

Növények és környezete lap

2003. nyarán a Svéd tudósok kimutatták, hogy a mobiltelefon sugárzása káros, maradandó elváltozást okozott a kísérleti patkányok agyában. Az állatokat naponta 2 órán át sugározták mobiltelefonnal 50 napon keresztül. A kutatók ezután megvizsgálták a patkány agyát és a mikroszkópos vizsgálat számos vaszkuláris sérülést, és halott neutronokat találtak a patkány agyában. Azt is megállapították, hogy minél erősebb a mobiltelefon kisugárzása, annál nagyobb kárt okoz az élőlények agyába. Hasonlóan végeztek kutatást békáknál, őket nagy frekvenciás elektromágneses mezőbe 5-10 percre helyezték el. A kisugárzás hatására minden második béka szíve megállt.

Tehát a fenti állatkísérletek egyértelműen bebizonyították, hogy az emberi szervezetre és az agyra káros hatással vannak a telefon által kibocsátott sugárzások. Ezek előidézhetik a gyakori fejfáját, nőknél terhesség esetén a magzatra, anyára is károsan hatnak, továbbá előidézhetik az Azlheimer-kór és a Parkinson -kór kialakulását.

A mobiltelefonok készenléti állapotban - ami napi 10 óra is lehet - bocsájtanak ki káros kisugárzásokat, ez a sugárzás mértéke :(0,2 watt) lehet. Bekapcsolt állapotban ezek a sugárzások meg tízszeresedhetnek. Tehát amikor telefonálunk egy két percnél hosszabb telefonálás már nagymértékben veszélyezteti az egészségünket, állapították meg a svéd tudósok.

A telefonok által kibocsátott elektromágneses sugárzásokat a Kolcov által készített speciális telefonra rögzíthető lapok, telefonálás közben és a telefon passzív használatánál is 0-ra lecsökkentik a sugárzások egészségre károsító hatását.

Ezért javasoljuk e kis medál telefonon való rögzítését és használatát.