22. számú KFSZ:

Út önmagunkhoz

Megszünteti azokat a problémákat, melyek nem a mieink (idegenek) és a vállunkon, hátunkon hordozzuk.

A legtöbb ember nagyon érzékenyen viszonyul az idegen emberek problémái iránt, a velük történt szerencsétlenségek, bánat iránt, a betegségeik iránt. Meghallgatják a rokonaikat, barátaikat, munkatársaikat, szomszédjaikat, ismerőseiket- meghallgatják a betegségeiket, életproblémáikat,és elkezdik sajnálni őket, belemerülnek a problémájuk lényegébe Ez azzal a veszéllyel jár, hogy áthúzzák (magukhoz vonzzák) ezeket a problémákat betegségeket magukra.Soha ne mélyedjenek bele az emberi problémák, betegségek lényegébe. Ha van lehetőség nem hallgatni - ne halgassák, ha nincs ilyen lehetőség (a saját problémájukról az ön rokonai, barátai beszélnek)- akkor próbáljanak ne belemélyedni a probléma lényegébe (magvába), hallgassák felületesen, vagy tegyenek úgy, mintha hallgatnák. De semmilyen esetben és sohase sajnálják és ne ítéljék meg az embereket, ha nem ismerik őket, csak a barátaik rokonaik elbeszéléséből. Jegyezzék meg: mindenről, ami ezzel az emberrel történt (betegség, életproblémák) csak ő tehet (ő a hibás, az okozója). Emlékezzenek az egyik alapvető kozmikus törvényre: Az ok okozati törvényre. Az ok okozatot szül, az okozat pedig okot és így folytatódik ez a végtelenségig. A kör bezárul. Ezért tartja a népi mondás: "Ne áss idegeneknek gödröt, mert magad is beleesel" (Aki másnak vermet ás, maga esik bele.) Az ember arra született, hogy egészséges legyen, és ha problémái vannak az egészségével, azt jelenti, hogy ő a hibás érte (vagy a családvonala, magyarul: felmenői) Emlékezzenek "Én vagyok a te Urad, Istened, aki megbünteti a gyermekeket atyjuk bűneiért"(szerintem ez a Bibliából van, nem tudom magyarul hogyan használják). Itt folytatódik az előző gondolat: tehát az ember a hibás a betegségeiért: nem figyel az egészségére,a legegyszerűbb törvényét sem tartja be a fizikai létnek, felmelegedve hideg vizet iszik a hűtőből, felmelegedve kiszalad az utcára, a hideg szélbe, össze vissza eszik mindent, ami a keze ügyébe akad, és akkor, amikor nem is kéne ennie, nem fordít figyelmet a test higiéniájára stb.

Másik példa. Gyakran gondolják, és beszélnek varázslókról és mágusokról, akik habár az ember semmi rosszat nem tett, ők átkot hoztak rá. Ne feledjék kik állnak e mögött: a megrendelők!!!Lehet, hogy valakinek akaratlanul is keresztezték az útját (de lehet, hogy nem véletlenül, hanem direkt),( elfoglalták a munkahelyi posztját, elszerették a szerelmét stb), valakit befújtak a főnöknél, valakit elárultak a barátai és a hozzá közel állók, valakit megcsaltak, - és ezek az emberek sötét mágiához és varázslókhoz (boszorkányokhoz) fordultak és megrendelték azt az embernek. Vagy a megbántott emberek a negatív érzelmeikkel (gondolataikkal) annak az embernek az irányában tengernyi negatív energiát küldenek. Minden esetben az lesz az eredmény, hogy az ember maga a hibás.

Nincs más út! Hogy lehetne az, hogy az akármilyen varázsló, fekete mágus anélkül , hogy ismerné a megátkozandó ember nevét, születési idejét,azt, hogy hol tartózkodik, csak úgy a vakvilágban kárt okozna neki. Kell ez neki? Tölteni az idejét és az energiáját? Hát persze, hogy nem! Tehát az ember azért fizet, amit saját maga tett. És ha Önök elkezdik ezt az embert sajnálni, az azt jelenti, hogy Önök a kozmikus törvény ellen mennek., a Karma törvénye ellen, a (???????????????) (ez nem tudom , hogy magyarul hogy nevezik , ez is ősi törvény, hogy minden tett, gondolat, érzelem, vagy nem cselekvés választ vált ki a Világból) ....törvénye ellen. Ezt pedig nem szabad tenni.A legjobb megmagyarázni az embernek, hogy gondolja végig a helyzetet, ismerje fel a tetteit, és próbálja meg kijavítani a helyzetet, saját maga is megjavulni, és máskor nem engedni ilyen hibát véteni.

A magunkra vett idegen problémák látszódnak az ember asztrális testén, úgy mint egy fekete zsák (teher) a vállán és fekete hátizsák a hátán, amelyek lenyomják az embert.

KFS Út önmagunkhoz segít Önöknek megszüntetni a magukra vett idegen problémákat.