21. számú KFSZ:

A lélek tükre

A Világmindenség erős világos, pozitív energiáival tölti fel (feltölti, megvilágosítja) a csakrákat, meridiánokat, a minket körülvevő energiatesteket.

  • Elvág minden negatív energiacsatornát, (kötődést, energiaszívót, fonatot a fej felett, a lábak alatt, balról, jobbról elől és hátul és visszaküldi őket minden ellenségnek, látszólagos barátoknak, rokonoknak, varázslóknak, mágusoknak, mindenkinek, aki rosszat akart nekünk.
  • Megtölti az összes csakrát a Világmindenség hatalmas erős világos, energiáival
  • Megtölti az összes meridiánt a Világmindenség hatalmas erős világos, energiáival
  • Megtölti az összes, minket körülvevő energiatestet a Világmindenség hatalmas erős világos, energiáival

Időnként az ember elkezdi magát gyengének érezni, álmossá válik, gyengül az ereje. És ez úgy megy végbe vele, hogy nem is terhelte meg magát fizikailag és nem is erőltette meg magát. Ez azért történik vele, mert egyszerűen elszívták az energiáit. A gyógyítás nyelvén ezt energiavámpírságnak hívják. Nagyon sok ember van köztünk, akinek nem elégendő az életenergiája. Van, aki tudja , hogy kell feltölteni, van, aki öntudatlanul teszi ezt, fel sem ismerve , mit tesz: feldühítik az embert, megsértik az embert, , sajnáltatják magukat.

De mindkettő kárt okoz az ember életenergiáinak. Minden ilyen esetben az emberek közt negatív energiacsatornák alakulnak ki (kötődések, energiaszívó, fonat) amelyen az embernek elfolyik az energiája. Az ember egyre gyengül, életereje csökken, mely nem lesz elég az "önvédelemre," nem lesz elegendő energiája a feladatainak és céljainak végrehajtásához.

Így hát a " Lélek tükre" KFS hatalmas védelmet jelent a negatív energiainformációs behatások ellen, minden sötét erő ellen (kozmikus, varázs, feketemágia, túlvilági stb)

Minden ember születésekor már a természet által védve van. De ez a védelem előbb utóbb katasztrófálisan kevés lesz. A fizikai és lelki ártalmak ahhoz vezetnek, hogy a szervezet védekező funkciója legyengül vagy leáll a működése. A védelmet helyre lehet állítani imádkozással, gondolatban felépítetni mindenféle védelmi rendszert (mint ahogy ismert, a gondolatok anyagok (materiálisak)) az energiacsatornák segítségével. Ha egyszer felállítunk egy védelmet, akkor hosszú ideig nyugodtak lehetünk, a védelem fennállásának ideje tőlünk függ. Saját magunk romboljuk le a védelmet a következő tetteinkkel:

  • Amikor attól rettegünk, hogy magunkra húzzuk mások betegségeit, problémáit (A mondás szerint: " A karma nem bolha, nem ugrik át")
  • Amikor meghallgatunk valakit és elkezdjük sajnálni. Mindenkinek tudnia kell, hogy minden, ami végbemegy (történik) az emberrel csak ö saját maga és csakis ő a hibás, ő maga az okozója. Tehát az adott ember a saját tetteivel és lépéseivel hozta magát az adott helyzetbe, tehát megsértette a kozmikus törvényeket-tehát miért kellene sajnálni. Nekünk az a dolgunk, hogy segítsünk neki kijönni ebből a helyzetből minél kisebb veszteségekkel.
  • Amikor az embernek magának keletkeznek negatív érzelmei (méreg, düh, utálat, irigység, sértődés stb)

Az ember legjobb védelme a természet által adott. Emlékezzenek rá, kik Önök " Mi az Ő hasonlóságára lettünk alkotva" "Én az Isten szikrája vagyok" Ezzel minden megmondatott.