20. számú KFSZ:

Tisztítás (megtisztítás)

Az asztrális lények elpusztítására

A régi oroszok tisztelték a "jó házigazdát", és nem szerették a "tisztátalant" ami a házakban élt (szellemlények).

Mik ezek a titokzatos lények? Léteznek - egyáltalán? És ha vannak, akkor milyen a természetük? Ezek a lények a bolygónk egy másik rétegéhez tartoznak - asztrális lények. Sokféleségükben nem maradnak el a Föld állatvilágának sokszínűségétől. Némelyek egyáltalán nem lépnek kapcsolatba az emberekkel, mások éppen fordítva, aktívan táplálják szervezetünket többletenergiával és erősítik azt (élettelibbé teszik, felélénkítik). Vannak azonban "asztrális paraziták (élősködők)" is. Ezek hozzátapadnak a testünkhöz (nem a fizikai, hanem a fizikai testet körülvevő burokhoz), és az energiájával táplálkoznak. Nem rosszindulatból és nem ellenségességből teszik ezt, hanem csak az éhségük miatt. Ezek a lények -negatív mikroszkópikus és polusos közegek -(??????? ????? na ezt a kifejezést nem ismerem, megnéztem orosz google oldalakon: magyarázat: melyeket negativ ......) azt az ....elnevezést kapták, hogy negatív csomók (?????????? ??????? ) (ez sincs magyarul), élősködnek a tömör anyagú (tehát szerintem ez azt jelenti, hogy a materiális testtel rendelkező) szervezeteken, növényeken, állatokon, és az emberen. Az ő világuk hatalmas. Majdnem mindig az észlelésükhöz a tisztánlátás képessége szükséges (látók), de megérezni a jelenlétüket egy egyszerű embernek sem nehéz. Egy az egyben általában nem érzékeljük őket, de igaz, hogy közvetetten először az érthetetlen, megmagyarázhatatlan feszültséget érezzük, nyomottá válunk, az álmunk felületes és nyugtalan lesz, úgy érezzük, hogy kellemetlen nyomás van a mellkasunkon, mintha valaki felülről ránk tapadna. Nemsokára a munkaképességünk kezd el csökkenni, romlik a közérzetünk, nemritkán ájulás történik, és titokzatos, elgyengítő betegségek kezdődnek. Lehet, hogy az egyház őket hívja "??????" démonnak ,ördögnek., és a létrejövő beteg állapotot megszállottságnak? Ennek a másik világnak a lakóit egyrészről mi magunk hozzuk létre a képzeletünkkel, erős érzelmeinkkel, gondolatainkkal. Az ideges helyzetek, a beteges érzelmek, óvatlan és tisztátalan gondolatok létrehozzák a nekik megfelelő asztrális ártalmakt. Már sokat beszéltünk a tárgyak és helyiségek információs tulajdonságairól. Pl a lakás nem csak az "emlékezés" képességével rendelkezik, (emlékszik a lakóinak érzéseire, gondolataira), hanem ennek az energiája bevonzhatja az idegeneket is a "hasonlót a hasonlóhoz törvénye alapján, és kívülálló, láthatatlan lények lepik el. A gondolatfoszlányaink csak a vele rokon energiák táplálásával élnek. Edzés, táplálás nélkül fokozatosan elgyengülnek, elolvadnak, és egy formátlan szürke köddé alakulnak, és elhalnak, mert ők is halandóak, mivel nincs lelkük. De mégis valamilyen mértékben mindegyik vámpír.

Hogy energiával töltődjönek fel, igyekeznek nem csak a létrehozójukat, hanem más embereket is igyekeznek olyan állapotba hozni, ami hasonlít ahhoz, amikor létrejöttek (születtek). Figyelem! Vámpír tulajdonsággal rendelkezik bármilyen erős érzelem- a negatív és a pozitív is! Mindenben tudd a mértéket- tartották régen. A mérhetetlen öröm nem kevesebb erőt vesz el tőlünk, mint a kilátástalan bánat. Próbálják meg nem beengedni a lakásukba azokat az embereket, akik akár a legkisebb ellenérzést váltják is ki Önökből. A hálóba meg egyáltalán senkit, még a közeli ismerősöket sem.

Emlékezzen a mondásra "Az én házam az én váram". Ezért hosszas pangás után meg kell tisztítani a lakást különleges módon. Egyébként a periodikus (rendszeres) információs tisztítás minden helyiségnek hasznos. A másoldali (nem találtam magyar kifejezést talán a túlvilágihoz áll a legközelebb ????????????? ) tisztátalanság nagyon kedveli azokat a helyeket, főleg a sarkokat, ahol hónapokon keresztül gyűlik a por és a szemét.: ott energetikai szempontból táplálék vár rá. Ott megrakja a fészkét. Onnan hat a helyiség pszichológiai atmoszférájára. (főleg az éjszakai órákban szemtelenül támad ?????? ????? ). A következtetés egyértelmű: rendszeresen meg kell szabadulni a lomtól és a portól, főleg a nehezen hozzáférhető helyeken. Ha a lények megszeretnek nálunk, akkor nehezebb megszabadulni tőlük, mint a csótányoktól.

Egyébként, akármilyen furcsának is tűnik, az ebédlő asztal az egyik legszennyezettebb terület energetikai szempontból a lakásban. A körülötte összegyűlő emberek megterhelik minden különféle gondolattal, amelyek és az ételmaradékok is vonzzák a asztrális tisztátalanságot. Értik, honnan a mondás: párna az asztalon-betegséget okoz? Úgy itatódik át bolond, rossz érzelmekkel, mint a szivacs, és ezeket éjszaka átvesszük.

Az asztrális lényeket véletlenül is be lehet vonzani a lakásba. A lakószobába ne vigye be és főleg ne tegye az ágyra azt a felsőruházatot, melyben idegen emberek közt volt (pl a közlekedés során, tömegben stb.) Ez a ruházat "átitatódott" mindenféle ismeretlen sugárzással, ezért ez a ruházat több mint valószínű, hogy kéretlen, nem kívánatos lényeket vonz be a hálóhelyünkre. Ugyanebből az okból kifolyólag ne járkáljunk a szobában utcai cipőben. Egyébként pont erről szól egy másik régi mondás "az asztalra tett cipő- boldogtalanságot, szerencsétlenséget hoz."

Akkor mégis hogyan kell megtisztítani a helyiséget a másvilági energia parazitáktól? Némelyek képesek hozzánk jönni a régmúltból. Majdnem minden népnél van olyan hiedelem, hogy a fémek csengése nem csak az emberi testet tisztítja meg, hanem a környezetet is. Évezredek során mindenféle harangok, csengők, csengettyűk arra szolgáltak, hogy elijesszék a rossz szellemeket, a tisztátalan erőt.

Már a ókori Görögországban a papi szertartások során fémedényeket ütögettek. A harangszót nem csak az ünnepek, temetések idején, de a járványok idején is lehetett hallani. A modern tudomány megerősítette eleink bölcsességét. Bebizonyították, hogy a harangszó fertőtlenítő hatású. Az alacsony frekvenciájú vibráció és a harangok infrahangja nemcsak a betegségokozó mikroorganizmusokat- streptococcusokat, cholera pálcikákat és más baktériumokat, de a kis rágcsálókat is elpusztítja akár nagy távolságra is a templomtól. Az illat is nagy szerepet játszik. Úgy tűnik, hogy az illatot is fel lehet használni az "éteri"paraziták ellen. Néha ajánlják, hogy a ház pszichológiai atmoszférájának tisztítására, a tisztátalanságok kiűzésére használjunk egyházi tömjént. De úgy tűnik ez nem mindig hatásos. Emlékezzenek csak a babonára: hogy a hozzánk közelállóknak szerencsés útjuk legyen, a házban nem szabad felmosni és kivinni a szemetet. Ezt a hiedelmet meg lehet magyarázni. Az elutazottak (az elmentek) után ottmaradnak a házban az általuk teremtett, és a lelkükhöz közelálló asztrális lények. És nem mindig csak a jók. Ha ezeket addig, amíg nem gyengülnek meg kiűzzük a házból a szeméttel együtt, akkor könnyen megtalálják még az úton lévő, hozzájuk közel álló "rokonaikat", és hatva a tudatalattijukra szerencsétlenséget provokálhatnak, hiszen amikor úton vagyunk, nagyon sérülékenyek vagyunk. Fontos nemcsak az, hogy megszabaduljunk a negatív lényektől, hanem az is, hogy bevonzzuk a pozitív energiát. Ezért gyakrabban hívjanak meg a házukba jó embereket, akasszanak a falakra "pozítív mágneseket", ikonokat, szentképeket, békés tájképeket, csendéletet. Néha javasolják, hogy gondolatban rajzoljunk a falakra, mennyezetre égő kereszteket. De a legfontosabb módszerek nem ezek. Semmilyen tisztítási módszer nem segít hosszú időre, ha a házban a rosszindulat, méreg, sértődöttség légköre uralkodik. Nem véletlenül mondták a régi Oroszországban "Ha nincs kereszt a lelkedben, akkor a kereszt a bejárati ajtón nem ment meg (vagy valami ehhez hasonló)"

A betegségokozó energiák mezeje -ez az üresség, idegenszerű energiák a tudatunkban, sötétség, szürkeség, a fekete és az antiszín keveredése (infravörös fények), piszkos és fekete árnyalatai bármelyik színnek, infravörös, infralila, lila, piszkos-zöld árnyalatai a másvilági lényeknek. Ez a hazugság, a szétesés és a fájdalom mezője a parapszihikus érzékelés során. Ilyen mezője van a sérült szerveknek és szöveteknek. Általában az energiamező információt ad a polusos és a mikroszkópikus negatív közegnek a hibáiról vagy a hiányáról. (Nem értem). A betegségokozó negatívumok energiája és mezeje szerencsétlenséget és stresszt okozhat, és betegségek kiváltója lehet. Az állandó erős negatív gondolatoktól és tettektől a negatív energia létrejön a mi világunkban is. A varázsló vagy egy rossz élethelyzetben lévő ember átka képes szervezett negatív mezőt létrehozni, amelyik (lehet, hogy akaratlanul is) egy másik ember ellen irányul.

A rossz tettek, a harag, a bánat, az utálat, a féltékenység, az irigység, anyagiasság, a mások megkárosítása, a büszkeség és nem is beszélve a szadizmusról vagy a kóros kéjvágyról- mind ezek negatív energiákat szülnek, amelyek főleg megbetegítő képességgel bírnak. Ezek az emberben szenvedést és fájdalmat váltanak ki, amelyek a démoni lények legfőbb táplálékai. Ezért nincs semmi, mi értékesebb lenne, mint a tiszta emberi lélek és test.

Az emberen élősködő "lények" lehetnek kígyó, csótány, amőba, skorpió vagy más izeltlábú formájúak, de lehetnek bilincs vagy csőszerűek, kardalakúak, láncszerűek horgonnyal, bilinccsel. A hátfájásra panaszkodó ember, akinek a mozgásképessége csökkent itt úgy néz ki, mintha egy hatalmas fémhenger és hüvely lenne a hátán (?vagy valami ilyesmi, az autóbusz alkatrészéhez hasonlítja). Teljesen sima, egyenletesen befedve fényes lakkal. De amikor ezt elkapják, megfogják az asztrális csápok, vagy amikor asztrális lézer energiát irányítanak rá, akkor ez a tölcsér (henger) hirtelen feléled, elkezd mocorogni és vinnyogni (?). Nincs semmi közös a fémmel ebben a fekete testben.

Ezek az utóbbiak legtöbbje ???????? ....(nem tudom mi ez magyarul) - azaz halottak lelke, akiket nem fogadott be se a menny, se a pokol. Ezek általában gyilkosok, öngyilkosok, alkoholisták, gyermekeket erőszakolók lelkei.

Erre való a KFS:

  • -Perun, a Nap lelke Ar, Ra- a Napisten, napspektrum, napfény
  • -Fizikai szintű gyógyítás, visszaállítja az életerőt, szexuális energiát
  • -A DNS 12 spiráljának az aktivizálása, elcsendesíti a vulkánokat (?), megnyitja a történelmi, születési, genetikai emlékezést (?)
  • -Elégeti a lényeket,helyreállítja, beindítja a csakrákat
  • -Leveszi a gyulladásos folyamatokat, megöli a vírusokat, a membránokat növeszti, vénák stb (?)
  • -Gyógyítja a szimpatikus és paraszimpatikus rendszert
  • -Helyreállítja az aurát